Categorieƫn
Episodes

#47 | Met Ricardo Hewitt

In deze aflevering hebben we een echte coffeeshop veteraan en cannabis connaisseur te gast: Ricardo Hewitt, oprichter van coffeeshop Anytime in Alkmaar, een van de langst bestaande shops van Nederland. Ricardo is een van de oprichters van coffeeshopbond PCN, waarvan hij nog steeds bestuurslid is. In de nieuwsrubriek bespreken we o.a. de vijftiende meting van het aantal coffeeshops in Nederland, de hennepthee terugroepactie van LIDL, de inbeslagname van 2,3 miljoen cannabiszaden door de Duitse douane, een nieuw onderzoek naar de impact van legalisering in Canada op de verkeersveiligheid en de dood van reggae legende Lee Scratch Perry.

2 reacties op “#47 | Met Ricardo Hewitt”

Absoluut een geweldige potcast (ik denk dat ik er nu 35 van de bijna 50 heb geluisterd),

Die gast v.d. show is een van de interessantste tot nu toe, een levende legende.

Alleen dat pro-D66 geleuter is niet te verteren.

Het huidige D666:
– heeft het referendum afgeschaft.
– ondersteunt het uitsluiten van gezonde mensen, die geen zin hebben om mee te doen aan een medisch experiment, waarvan de lange termijn effecten onbekend zijn (mRNA vaccins).
– ziet het gesubsidieerd opstoken van onze heilige bomen in biomassa centrales, als een duurzame oplossing voor het klimaat probleem.
– voeren het globalistische anti democratische WEF beleid uit en durven dat nieuw leiderschap te noemen (beter zou zijn: nieuw lijerschap).
– zorgen ervoor dat Hans van Mierlo zich gillend in zijn graf omdraait.

Verder maken jullie een geweldige leerzame potcast, zijn jullie goede gasten & staan absoluut voor de goede zaak (VOC).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *