Over ons

High Tea met Derrick en Rens wordt gepresenteerd en samengesteld door Derrick Bergman en Rens Hoppenbrouwers. Derrick schrijft al meer dan 25 jaar over cannabis voor binnen- en buitenlandse media en is voorzitter van de stichting VOC (Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod).

Rens is medeoprichter van The HomeGrown Cup en werkte o.a. als budtender bij een van de beste coffeeshops van Nederland en als marktmeester van Cannabis Bevrijdingsdag.

High Tea Potcast Met Derrick & Rens

Elke twee weken komt er een nieuwe aflevering van de High Tea Potcast online, met het belangrijkste nationale en internationale cannabis nieuws, bijzondere gasten en vaste rubrieken als ‘Wat zit er in je joint vandaag?’ en ‘De Ouwe Doos’.

We maken regelmatig specials, bijvoorbeeld over hasj of over het fenomeen Cannabis Cup. Luisteraars kunnen mooie prijzen winnen met prijsvragen en reacties. De afleveringen worden opgenomen in het VOC kantoor in Eindhoven en soms op locatie.

High Tea met Derrick & Rens wordt sinds aflevering 20 gesponsord door: Seedstockers. De redactie blijft uiteraard volledig onafhankelijk.